Yrityksesi julkisivu kuntoon.

Verkkosivut ja verkkokaupat

Verkkosivu on käyntikorttisi!

Rakennamme juuri Sinun yrityksellesi personoidut verkkosivut tai verkkokaupan kokonaispalveluna. Ei erillistä koodaria, graafikkoa ja tekstintuottajaa – meiltä saat kaiken.

Käytämme maailman suosituinta verkkosivualustaa, WordPressiä. Verkkokaupat toteutamme turvalliseen Shopify -alustaan. Uudet verkkosivusi ja verkkokauppasi ovat helppokäyttöiset, responsiiviset, turvalliset ja räätälöitävissä erilaisiin tarpeisiin.  

  • Home
  • /
  • Verkkosivut ja verkkokaupat

Verkkosivut

line-red.png

Tarvitsitpa kokonaan uuden verkkosivun tai päivityksen nykyisille sivuillesi, suunnittelemme ja toteutamme sivuston, joka pohjautuu yrityksesi kasvustrategiaan, liiketoiminnan tavoitteisiin ja unelma-asiakkaidesi tarpeisiin. Pidämme huolen siitä, että verkkosivujesi käyttökokemus on priimaa, asiakkaan on helppoa edetä digitaalisella palvelupolullaan ja verkkosivujen visuaalinen ilme herättää halutunlaisia mielikuvia. Sivutyökalut on rakennettu helpoksi, jotta sivupohjien muokkaaminen onnistuu myös itsenäisesti. 

Rakennamme verkkosivut maailman suosituimman verkkosivualustan, WordPressin päälle. Uudet verkkosivusi ovat helppokäyttöiset, responsiiviset, turvalliset ja räätälöitävissä erilaisiin tarpeisiin.

Verkkokaupat

line-red.png

Kun vaihtoehtoja ja valinnanvaraa on entistä enemmän, asiakas ostaa sieltä missä se tapahtuu helpoiten. Autamme rakentamaan nykyaikaisen, toimivan ja tyylikkään verkkokaupan, jolla käyt suoraan kauppaa 24/7. Räätälöimme sisältölähtöisen Shopify -verkkokaupparatkaisun tarpeidesi mukaan.

Näin yhteistyömme toimii

  1. Jätä tarjouspyyntö tai ota yhteyttä ja kerro millaista digiapua tarvitset
  2. Sovitaan tunnin aloitustapaaminen, jossa kartoitamme tarpeesi ja tavoitteesi
  3. Käärimme hihat ja ryhdymme kasvattamaan liiketoimintaasi
  4. Raportoimme sinulle säännöllisesti työn ohessa
  5. Tavataan taas kuukausipalaverin merkeissä, jossa kerromme saadut tulokset